sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

älä lue seuraavaa tekstiä - se voi muuttaa elämäsi lopullisesti

Miehistä ja miestyöstä - sodasta ja rakkaudesta - terapiasta ja auttamisesta. Ihmisestä on kysymys. Sinusta.


Miestyön vankkaa periaatetta on se, että ihmisiä on kahta sukupuolta ja kautta historian on geneettisenä perimänä tullut jatkaa ihmisen sukua. Miehen tehtäväksi on jäänyt metsästys - ruuan hankkiminen, joka on usein johtanut reviirikamppailuihin muiden "heimojen" kanssa. Sotaa ei voi selittää - se on kuitenkin osa ihmistä ja sen kieltäminen ei lisää rauhaa eikä poista kärsimystä maailmasta. Tiedostamalla tämä sairaus - voi senkin eteen tehdä paljon. Aivan kuten arkielämässä tiedostettu on alku uuteen rakentavaan - ilman todellista tunnetta olemme vankeja omissa mielikuvissamme ja mikään tehtävä ei ole mahdollista suorittaa - vaikka periaatteemme olisivat kuinka hyviä tahansa. Toteutus paperilla on vain petos, sillä ei ole mitään tekemistä vastuun kanssa. Varoitan vakavasti vääristä "profeetoista", sillä he pettävät tarkoituksellisesti - tosin usein tietämättään edes itse tekojensa seurauksia. Siksi Sinun on oltava hereillä ja antaa ajatuksillesi vapaus - avoimuuteen - joustavaan luovaan ajatteluun. Vain näin rakennetaan kestävä maailma - rakentavat ja rakastavat ihmissuhteet,jotka ovat onnellisuuden peruskivenä.

Se mikä näyttää oikealta - onkin usein vain ahneiden ihmisten halua ja pyrkimystä ottaa myös sinut ja ajatuksesi valtaansa ja näin ohjata maailma tuhoon. On opittava itse näkemään totuus - se on sydämessäsi oleva pieni liekki ja se ei sammu koskaan - ei missään tuulessa eikä mikään myrsky voi sitä sammuttaa. Siellä asuu tietoisuus totuudesta - kaiken luojasta ja ylläpitäjästä - pidä sinä siis huoli, että tämä valo näkyy myös muille, jotta voitte näin löytää toisenne ja pelastaa maailman ja ihmiset.

Varo oppineiden perättömiä lauseita - niitä ei ole tehty sinun eikä maailman pelastamiseksi - ne on tehty oman kunnian saamiseksi ja oman narsistisen minän vaatimuksesta - himoiten gloriaa. Varo erityisesti ahneita, jotka sanoillaan muuttavat mustan valkoiseksi ja päinvastoin - vain saadakseen sinut uskomaan valhemaailmaansa, jonka tarkoitus on itsekkyydestä lähtöisin - itsetärkeydestä eli saatanasta. Älä usko sitouttamisiin, älä pidä rahaa uskontona, rahan lupaus pettää viime kädessä aina eikä sillä ole mitään tekemistä onnen ja onnellisuuden kanssa.

Sinulla on täysi oikeus tuntea kateutta ja raivoa niitä kohtaan, jotka ovat sinulta petoksella vieneet - maailma on yhteinen paikka sen lyhyen hetken jonka me täällä olemme - älä alistu mielivaltaan - älä usko hallitusten puheita, niiden takana on aina jokin muu tarkoitus kuin sanat antavat ymmärtää. Ajattele itse - ajattele vielä uudestaan - onko asia niin tai näin - mikä on totta ja mikä on mielikuvaa, millä sinun henkinen minäsi halutaan nujertaa. Jos et tiedä ketä äänestät - älä äänestä lainkaan. sinun on tunnettava rehellisyys siitä ihmisestä jolle sinä annat äänesi ja valtuutat hänet tekemään asioita - ei vain sinun puolesta vaan tuhansien muiden - kanna siis vastuusi.

Löydä rakkaus itsestäsi - älä luokittele muita. Älä lokeroi ketään tai sinut lokeroidaan. Älä lokeroi itseäsi sukupuolen mukaan - mies ja nainen ovat tasa-arvoisia, tee työtä tasa-arvon lisääntymiseksi - hyväksy toinen ihminen sukupuolesta tai sukupuolisesta suuntautumisesta välittämättä, sillä niillä ei ole mitään merkitysta ihmisyyden kannalta - vaan ne pitävät yllä vihaa ja kaunaa. Seksuaalisuus on kaunista, älä koskaan loukkaa toista tai vaadi tekemään sitä mitä hän ei halua. Rakkaus on käsittämättömän suurta ja sallivaa avoimuutta - enne kaikkea se on välittämistä ja tukemista. Se on myös intohimoa ja vetovoimaa, siinä asuu paljon energiaa erilaisissa muodoissa joista seksi on vain yksi. Älä vähättele mitään rakkauden muotoa - joka rakkautta vähättelee on säälittävällä tavoin hyljeksitty myös itseltään - koeta olla armollinen myös hänelle.

Olemme kaikki ihmisiä ja ihmisistä tulleita - voimme kasvaa kohti inhimillistä ja kestävää suhdetta ihmisten ja kansojen välillä sekä maailma jossa asumme. Tallaa jalkasi maahan - älä leiju - älä usko muunneltuun totuuteen vaikka sen takana sanottaisiin olevan tutkimuksia - nämä tutkimukset on tehty värittyneiden lasien läpi ja niiden tarkoitus on johtaa harhaan.

Kaiva rakkauden olemuksen maata niin, että lähde tulee päivänvaloon ja rakkaus voi virrata esteettä. Rakkautta ollaan, sitä ei tarvitse etsiä, se kestää katsoa myös totuutta ja ihmistä kaksijakoisena olentona, se uskaltaa katsoa TABUJA - sillä vain silloin ne voi kohdata todellisuudesta - ihmisyydestä käsin, silloin voi kumartua syvään kunnioitukseen toisen edessä.

Nyt miestyötä on tehnyt lähinnä naiset - tai naisvaltaiset järjestöt. Tämä ei korjaa perheiden kärsimyksiä - vaan on täynnä kaunopuheisia kliseitä, jotka eivät edusta miehen pohjasta nousevaa rehellisyyttä, siksi se on hengetöntä. Ei ole miestyötä - ei naistyötä - on olemassa työtä kaikkien ihmisten eteen ja hyväksi.

Tarvitaan - rohkeutta - avoimuutta - sydämen rakkautta - osanottoa (empatiaa) - sympatiaa - armoa - ja anteeksiantoa.

Kysy itseltäsi;

"kuinka voin tulla itselleni vanhemmaksi, kuinka välttää uskomusten piilomafia, kuinka päästä tabujen maailmasta, kuinka rakkaus viime kädessä johtaa voittoon,
kuinka vältän harhakäsitykset ja ajatukset - miten voin tulla rakastavaksi vanhemmaksi itselleni ja lapsilleni. Pelkäänkö menettäväni turvallisuuteni, jos avaudun toisten edessä ja itseni edessä. Uskallanko katsoa sisääni - näkyykö peilistä se kuva jonka olen siellä luullut asuvan?


Ilman käsitystä paikastaan ja olemuksestaan - ei ihminen yksilönä, ei yritys toimintamallina, ei yhdistys menestyäkseen voi tulla vakavasti otettavaksi osaksi yhteiskunnallisesta "menestyksestä", joka pitää sisällään ne arvot, jotka kuuluvat ihmiselle. Vastuunkanto toisesta ihmisestä - on tie menestykseen ja tässä menestys on se, että pieni liekki ei koskaan sammu sydämestäsi. Anna siis olemuksesi tulla päivänvaloon ja virrata esteettä.

Facebookissa voit liittyä yhdistykseen: "liekin vartijat"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti